Wilt u uw bestelling retourneren? Of is er iets kapot?

Retouren
Indien u een product wenst te retourneren, kunt u het retour eenvoudig regelen door hier te klikken. U komt dan terecht op de retourportal waar u een verzendlabel aan kunt maken. Retourneren is gratis. Gaat het om grote goederen (die niet via DPD kunnen worden verzonden), kunt u contact met ons opnemen. 

Conform de Wet Koop op Afstand heeft u recht op een zichttermijn. De zichttermijn (14 dagen) begint te lopen op de dag nadat u het pakket van ons heeft ontvangen. Binnen deze termijn kunt u de aankoop (zonder opgaaf van redenen) annuleren en het product binnen 14 dagen na uw annulering retour zenden. U kunt uw aankoop annuleren door hier te klikken. U komt dan terecht op een retourportaal, waar u meteen een (gratis) verzendlabel aan kunt maken om het product te retourneren. Geretourneerde producten moeten (indien redelijkerwijs mogelijk) in originele staat en met de originele verpakking worden teruggestuurd. Het aankoopbedrag wordt dan binnen 14 dagen na ontvangst van het retour teruggestort, inclusief eventueel betaalde verzendkosten.

Garantie
Tenzij anders vermeldt bij een product, hanteren wij voor de meeste producten een garantietermijn van twee jaar. Hierbij gelden uiteraard wel de 'normale' bepalingen: als het product bijvoorbeeld door onjuist gebruik defect is geraakt, kunnen wij daar uiteraard geen garantie op verlenen. Afhankelijk van het product zullen wij het (laten) herstellen, of vervangen. 

Er zijn generieke uitzonderingen op de garantie:
* Filters, pompen, inbouwdelen en complete zwembaden: Tien jaar aflopend (eerste twee jaar volledig, daarna acht jaar aflopend volgens een lineair afschrijfpatroon vanaf levering). Wat minder formeel omschreven: de eerste twee jaar is de garantie volledig, daarna kunnen we een deel van de kosten doorberekenen. Dit gaat dan om 10% per jaar dat het product in gebruik is (dus na vier jaar 40%). Dat we het recht voorbehouden om kosten door te berekenen wil overigens niet zeggen dat we dit ook (altijd) doen.
* Automatische bodemzuigers: Vijf jaar aflopend, volgens dezelfde voorwaarden als de producten met 10 jaar garantie.