Bedrijfsgegevens Monotherm Webshop.

Postadres:
Karmelietenstraat 35,
5042BB  Tilburg.

Magazijn:
Voltastraat 1b,
3846 AP  Harderwijk.

Afhalen of bezoeken is mogelijk op afspraak.

Telefoonnummers:
Algemene vragen (Michiel van Diesen): 06-21552803.
Technische vragen (Sander van Diesen): 06-24574125.

Wij runnen deze webwinkel naast onze andere dagelijkse werkzaamheden. Hierdoor zijn wij niet altijd in staat om de telefoon (direct) op te nemen. Spreek de voicemail in en wij bellen u terug. 

Registratiegegevens
KvK: 51600099
BTW-nummer: NL850091573B01
Rekeningnummer: NL15 KNAB 0646 3754 31

Wij zijn aangesloten bij de Stichting Webwinkelkeur

E-mail:
info@zwembadaccessoires (punt) com. 

Handelsnamen
Monotherm Webshop
Monotherm VOF
Monotherm.nl
Zwembadaccessoires.com
Zwembadaccessoires.nl
zwembad-accessoires.nl
zwembadaccessoires.net 

Wie zijn wij?
Monotherm Webshop / zwembadaccessoires.com is een webwinkel van drie broers (Sander, Michiel en Jeroen van Diesen). Wij hebben het onderhoud van zwembaden (en de aanleg daarvan) met de paplepel ingegoten gekregen, aangezien onze vader ongeveer 30 jaar lang een bedrijf heeft gehad in de aanleg van zwembaden. Monotherm BV, zoals dat bedrijf heette, heeft honderden zwembaden aangelegd voor zowel particulier als professioneel gebruik. Sander heeft jarenlang meegewerkt als monteur en heeft ook een eigen bedrijf in zwembadaanleg (Monotherm Recreatie). Michiel heeft meegeholpen met de service aan klanten, verkoop en de administratie. Jeroen heeft ook bijgedragen aan o.a. klantenservice. Nadat de BV is gestopt met haar activiteiten zijn wij begonnen met deze webwinkel. Wij runnen de webwinkel naast onze (full-time) werkzaamheden: Sander is zelfstandig ondernemer (met een eigen bedrijf in zwembadaanleg), Jeroen is consultant (zelfstandig) en Michiel werkt als docent, projectleider en lid van een examencommissie in het hoger onderwijs en doet daarnaast (zelfstandig) consultancy werkzaamheden in de mediasector.

We kunnen bouwen op een grote ervaring in het bouwen en onderhouden van zwembaden. We werken met een eigen voorraad, maar laten diverse producten direct door een leverancier uitleveren. Doordat we af kunnen nemen bij de grootste importeurs van Nederland kunnen wij ongeveer 20.000 artikelen leveren. U kunt altijd contact met ons opnemen om te kijken of we een artikel kunnen leveren.

Advies of hulp nodig?

Als u twijfelt over een technische oplossing, of met een technische uitdaging zit, neem dan gerust contact op. Wij kijken dan of we een oplossing kunnen bedenken en welke kosten daar aan vast zitten. Dit kan het beste per e-mail (info (op) zwembadaccessoires (punt nl) cq via ons contactformulier. Telefonisch kunt u ook contact opnemen: Sander is te bereiken op 06-24574125.