Aqua Easy PoolLab Photometer

E 12 76.320

Nieuw product

Photometer voor o.a. chloor, pH, alkaliteit en cyanuurzuur, voorzien van talloze handige opties.

Meer details

1 Item

Op voorraad

€ 187.50 incl. btw

Meer informatie

Deze photometer (een testset die via een sensor de waarden van het zwembadwater uitleest) is uitgebreid, makkelijk in gebruik en voorzien van diverse handige opties; met name het doseeradvies van de benodigde middelen zal door veel gebruikers worden gewaardeerd.

Ten opzichte van andere photometers is de prijsstelling ook scherp. Daarmee is deze testset geschikt voor zowel professioneel- als thuisgebruik. 

De photometer is voorzien van Bluetooth (4.0) en kan gekoppeld worden aan een app (beschikbaar voor iOS en Android). Daarmee kunnen er ook rapporten worden opgesteld (pdf). Daarnaast beschikt het apparaat over zes sneltoetsen. 

Het apparaat is waterdicht (voorzien van een IP67-certificering), waardoor het water in het apparaat kan worden geschept (een apart cuvet in het water dompelen hoeft dus niet meer). Het cuvet zit vast in het apparaat, maar is te vervangen indien noodzakelijk.

De PoolLab photometer kan de volgende waarden meten:

* Vrij, totaal en gebonden chloor;
* pH;
* Cyanuurzuur
* Alkaliteit
* Actief zuurstof
* Broom
* Chloordioxide
* Ozon
* Waterstofperoxide.

De testset wordt geleverd met een opbergdoos, batterijen, roerstaaf, 20x DPD1 (vrij chloor), 20x Phenol Red (pH), 10x DPD3 (totaal chloor), 10x Alkaliteit en 10x cyanuurzuur. Als navulling zijn deze tabletten in strips van tien na te bestellen (hiervoor is de Photometer-uitvoering noodzakelijk). 

Recensies

Accessoires