In prijs verlaagd! Dolphin E20

Dolphin E20

C 12 11.208

Nieuw product

Betrouwbare bodemzuiger die ook tegen de wanden op klimt.

Meer details

Levertijd enkele werkdagen

€ 799.00 incl. btw

-€ 80.00

€ 879.00 incl. btw

Datasheet

Aandrijving:Electrisch
Lengte zwembad (max):10 meter
Voorzien van accu:Nee
Programmaduur:2 uur
Reinigt bodem:Ja
Reinigt wanden:Ja
Reinigt waterlijn:Ja
Boordcomputer:Ja
Geleverd met caddy:Nee
Voorzien van borstels:Ja
Borstels met verschillende snelheden:Nee
Afstandsbediening:Nee
Indicatie volle filterzak:Nee

Meer informatie

De Maytronics Dolphin E20 is het 'grote broertje' van de Dolphin E10 automatische bodemreiniger. De Dolphin E20 zuigt niet alleen de bodem, maar klimt ook tegen de wanden op om ook deze goed schoon te maken. Om dit mogelijk te maken beschikt de E20 daarnaast over een langere kabel (15 meter). 

De E20 is voorzien van PVC-borstels. Deze draaien relatief snel ten opzichte van de snelheid van de bodemzuiger zelf. Hierdoor komt vastzittend vuil, zoals algenaanslag, maar ook andere micro-organismen, los. Ook op andere punten heeft de E20 veel afgekeken bij de E10: het filter is makkelijk uit het apparaat te halen (quick release systeem) en eenvoudig schoon te maken, eventueel met hulp van een tuinslang. 

Deze zwembadrobot beschikt daarnaast over sensoren waarmee de bodemreiniger kan bepalen in wat voor zwembad het is geplaatst. Vervolgens zal automatisch de meest efficiënte route worden berekend om het zwembad zo snel en effectief mogelijk schoon te krijgen. 

Het is relatief eenvoudig om deze bodemzuiger uit het zwembad te tillen, aangezien de constructie er voor zorgt dat het water snel uit het apparaat loopt. Daarnaast is de reiniger relatief licht. 

Met een kabellengte van 15 meter is deze bodemreiniger prima geschikt voor de meeste consumentenbaden. Kortom: een prachtig apparaat om zowel de bodem als de wanden te reinigen!

Recensies