AFM1, 21 kilo

AN 05 85.031

Nieuw product

AFM1, 21 kilo. Dit type 'filtervulling' levert veel betere prestaties dan filterzand.

Meer details

Levertijd 2-5 werkdagen

€ 45.90 incl. btw

Meer informatie

Zak met Actieve Filter Media (AFM) type 1, 21 kilo.

AFM heeft beter filterende eigenschappen dan normaal filterzand en is ontwikkeld voor openbare zwembaden. Door gebruik te maken van AFM verbruikt u minder chloor, krijgt u kristalhelder en gezond zwembadwater en het bespaart energie en water.

AFM filtert tot 8x zo fijne vuildeetjes uit het water (en met het speciaal ontwikkelde NoPhos vlokmiddel haalt u nagenoeg alle vuildeeltjes eenvoudig uit het water). Daarnaast voorkomt het de vorming van mogelijk schadelijke stoffen (ideaal in situaties waarbij u een binnenbad heeft). De geadviseerde verdeling voor prive-zwembaden is ongeveer 70% type 1 AFM en 30% Type 2 AFM. Bij gebruik van AFM dient u overigens geen 'normale' vlokmiddelen te gebruiken, maar NoPhos. Dit is te bestellen via wateronderhoud - vlokmiddelen.

Weet u niet (zeker) hoeveel AFM of filterzand u precies nodig heeft? Neem dan contact met ons op, want van de meeste filters kunnen wij eenvoudig nakijken wat u precies nodig heeft. Mocht u het merk en/of type van uw filter niet weten, mail dan een foto van uw filter naar ons door. Wij helpen u graag!

Het gebruik van AFM is in veel gevallen mogelijk in bestaande filters, maar het beste effect verkrijgt u in een speciaal ontwikkeld AFM-filter.

Recensies