Dolphin E10

C 12 11.206

Nieuw product

Elektrische automatische bodemreiniger van Maytronics.

Meer details

Levertijd enkele werkdagen

€ 695.00 incl. btw

Datasheet

Aandrijving:Electrisch
Lengte zwembad (max):8 meter
Voorzien van accu:Nee
Programmaduur:vanaf 1,5 uur
Reinigt bodem:Ja
Reinigt wanden:Nee
Reinigt waterlijn:Nee
Boordcomputer:Ja
Geleverd met caddy:Nee
Voorzien van borstels:Ja
Borstels met verschillende snelheden:Nee
Afstandsbediening:Nee
Indicatie volle filterzak:Nee

Meer informatie

Het zuigen van een zwembadbodem is doorgaans een vervelend klusje. Het moet rustig aan (anders waait al het vuil op en kunt u tien minuten later weer opnieuw beginnen), kan best zwaar zijn en soms wil die slang ook maar niet vollopen met water. Zuigt de pomp weer lucht aan...

Gelukkig kan het makkelijker. Maytronics (al ruim 30 jaar producent van betrouwbare bodemreinigers) introduceert de Dolphin E10. Dit instapmodel elektrische bodemreiniger is eenvoudig uitgevoerd, maar doet wat 'ie moet doen: binnen een paar uur de bodem van het zwembad volledig zuigen. 'Eenvoudig uitgevoerd' wil overigens niet zeggen dat er geen slimme technologie in zit: het apparaat beschikt bijvoorbeeld over sensoren om te bepalen hoe groot het zwembad precies is en gebruikt dit om automatisch de meest optimale routes te berekenen. 

Deze zwembadrobot wordt geleverd met PVC borstels. Deze borstels draaien iets sneller dan de snelheid van de bodemzuiger zelf, waardoor ze ook algenaanslag en ander vastzittend vuil losborstelen. Het filter (waar het vuil in achterblijft) is eenvoudig uit het apparaat te halen en te legen, waarna de zwembadrobot eventueel kan worden nagespoeld met een tuinslang. Het filter is geschikt voor zowel grover als fijn vuil. 

Met een kabellengte van 12 meter is de Dolphin E10 geschikt voor zwembaden tot ongeveer 8 meter in lengte. Het apparaat is relatief licht en laat zich ook eenvoudig uit het zwembadwater tillen. 

Recensies